(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija (mekaaninen)
Neste

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.
 
Etsimme parhaillaan Porvoon jalostamolle kehitysorientoitunutta
 
Työnsuunnittelijaa (mekaaninen)
 
osaksi tuotannon omaisuudenhallintaa.
 
Työtehtäväsi ja tavoitteet
 
Ylläpidollisessa roolissa vastaat Porvoon jalostamon nimetyn tuotantolinjan mekaanisten kunnossapitotöiden suunnittelusta. Mekaaninen työnsuunnittelu käsittää mm. putkistot, säiliöt, kolonnit, reaktorit ja lämmönvaihtimet. Työskentelet tiiviisti useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tulet vastaamaan oman vastuualueesi mekaanisesta eheydestä, työn laadusta, turvallisuudesta sekä käytettävyydestä varmistaen jalostamon turvallisen ja luotettavan käynnin.
 
Kehitysroolissa tulet osallistumaan mekaanisten laitteiden ja putkistojen nimikkeiden hallintaan liittyviin projekteihin sekä ohjeiden laadinta. Vastaat tuotantolinjasi mekaanisten töiden suunnittelusta myös huoltopysäytyksissä. Lisäksi toimit omaisuudenhallinnan edustajana ja laitevastuisena investointiprojekteissa.
 
Tuleva työyhteisösi koostuu eri ammattialojen työnsuunnittelijoista, tarkastajista, työnjohtajista, asentajista sekä luotettavuusinsinööristä. Yhdessä vastaamme koko tuotantolinjan ylläpidosta, luotettavuudesta ja elinkaarenhallinnasta.
 
Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

• Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta

• Soveltuva tekniikan insinööri tai DI tutkinto

• Kokemusta painelaitteista ja materiaalituntemusta

• Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

• Näyttöä hyvistä organisointi- ja priorisointi taidoista

• Suomen ja englannin kielen osaamista

 
Arvostamme myös

• Kokemusta putkisto- ja laitehuoltotöiden suunnittelusta tai valvonnasta

• Halua oppia uutta ja kehittää toimintaa

 
Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!
 
Tehtävä on mielenkiintoinen ja haastava näköalapaikka jatkuvasti kehittyvälle teollisuuden alalle. Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä hakuajan puitteissa:
Asset Manager Janne Klaavuniemi, 050 458 3423 tai janne.klaavuniemi@neste.com
 
Hakuaika päättyy 16.2.2020. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä Nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4 400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.