(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija, lohkovarustelu
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TYÖNSUUNNITTELIJAA


Tehtäviisi kuuluu

Työnsuunnittelijana tehtäviisi kuuluu suunnitella työn sisältö ja vaiheet rakennustavan mukaisesti lohkovarusteluvaiheessa. Varmistat, että työhön tarvittavat välineet ja tarvikkeet ovat saatavilla ja aikataulu sopii yhteen muun tuotannon kanssa. 

Työnsuunnittelijana lohkovarustelussa pääset työskentelemään useiden sidosryhmien kanssa, vaikuttamaan uusien työskentelytapojen käyttöönottoon ja kehittämiseen.


Toivomme hakijalta

Edellytämme sinulta hyvää englanninkielen –ja vuorovaikutustaitoja, olet aidosti kiinnostunut työnsuunnittelusta ja luonteeltasi olet järjestelmällinen. 

Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana koko laivanrakennusprosessia. Pystyt paineenkin alaisena työskentelemään rationaalisesti ja järjestelmällisesti.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, teknistä koulutusta ja positiivista asennetta uusien työvälineiden -ja tapojen käyttöönottoon. SAP, Jira ja Delmia käyttötaidot näemme positiivisena lisänä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jukka Suvanto
Lohkovarustelupäällikkö
040 566 9431
jukka.suvanto@meyerturku.fi