(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija laivapalveluihin
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TYÖNSUUNNITTELIJAA rakennettavan laivan sekä sen ympäristön tukitoimintojen suunnitteluun.


Tehtäviisi kuuluu

Suunnittelet laivan rakennusaikaisen energiajakelun, joka sisältää tekniset kaasut, ilmanvaihdon, lämmityksen sekä sähköverkon. Koordinoit laivan energia-aukkojen suunnittelua.

Teet yhteistyötä logistiikan kanssa logistiikkaväylien ja nostoaukkojen suunnittelussa. Lisäksi määrittelet yhdessä telinetoimittajan kanssa telinesuunnitelmat sekä -asennukset ja hyväksyt ne.


Toivomme hakijalta

Haemme kone- tai energiatekniikan korkeakoulutuksen saanutta henkilöä, jolla on työkokemusta esimerkiksi

  • Suunnittelutyöstä
  • Tehdastyöstä
  • Käytännön työstä metalliteollisuudessa
  • Kehitystyöstä

Piirustustenlukutaito sekä konepiirustusohjelmiston kuten Autocadin osaaminen ovat välttämättömiä taitoja tehtävässä menestymiselle.

Näiden lisäksi olet oma-aloitteinen ja tunnollinen, sillä suunnitelmien ja niihin liittyvän datan ylläpito ja päivittäminen yhteistyössä tuotannon ja tukitoimintojen kanssa on tärkeä osa työtä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jaakko Lehtinen
Kunnossapidon osastopäällikkö
+358 40 568 2107 (soittoajat hakuaikana maanantaisin ja perjantaisin kello 14–15) jaakko.lehtinen@meyerturku.fi