(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija kunnossapitoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TYÖNSUUNNITTELIJAA mekaaniseen kunnossapitoon.


Tehtäviisi kuuluu

Työnsuunnittelijana vastaat mekaanisen kunnossapidon työkohteiden työnsuunnittelusta sekä ennakkohuoltojen suunnittelusta. Kehität yhdessä kunnossapitoinsinöörien, tuotannon sekä kunnossapidon työnjohtajien kanssa ennakkohuoltosuunnitelmien sisältöä ja huolehdit kunnossapidon datan laadusta omalla vastuualueellasi.

Vastuualueesi työkohteita ovat pääasiassa erilaiset metalliteollisuuden laitteet kuten kuljettimet, teräsraepuhalluslaitteet, plasmaleikkurit, nosturit ja robotit.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä mekaanisen kunnossapidon työnjohtajien, kunnossapitoinsinöörien, mekaanikkojen sekä tuotannon teknisten asiantuntijoiden kanssa.


Toivomme hakijalta

Haemme ensisijaisesti konetekniikan alalta (AMK-insinööri tai vastaava) valmistunutta oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä henkilöä. Sinulla on innostusta ja halua toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Edellytämme sinulta työkokemusta teollisesta kunnossapidosta sekä kunnossapidon tietojärjestelmien tuntemusta.

Työkielenä tehtävässä on suomi, mutta osaat myös kommunikoida englanniksi.

SAP PM -kunnossapitojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jaakko Lehtinen
Kunnossapidon osastopäällikkö
+358 40 568 2107 (soittoajat hakuaikana maanantaisin ja perjantaisin kello 14-15)
jaakko.lehtinen@meyerturku.fi