(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija, kokoaikainen, Anticimex Oy, Vantaa
Anticimex Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Oletko asenteeltasi palvelualtis, aktiivinen ja organisointikykyinen henkilö, joka uskaltaa tarttua tuumasta toimeen? Etsitkö työtä, jossa pääsisit hyödyntämään aikataulutus- ja asiakaspalvelutaitojasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työnsuunnittelija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Anticimex Oy:lle työnsuunnittelijaa kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään tehtävään Studentworkin kautta.

Työsuunnittelijan tehtävässä työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä. Käsittelet järjestelmän kautta tulevat tilaukset, sovit talotarkastuksen tilanneen osapuolen kanssa toimeksiannon ajankohdasta ja suunnittelet talotarkastajan toimeksiantokohtaiset reitit. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä tutustumaan valtakunnallisesti toimivaan palveluyritykseen.

Anticimex Oy on valtakunnallisesti toimiva tuhoeläinhallinnan, elintarvikehygienian, talo- ja sisäilmapalveluiden palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Olemme osa Anticimex -konsernia, joka on maailman johtavia tuhoeläinhallinnan yrityksiä. Suomessa teemme vuodessa noin 60 000 asiakaskäyntiä.
www.anticimex.fi 

Pääasialliset työtehtävät
  • talotarkastustilausten käsittely
  • talotarkastajien ja asiakkaiden aikataulujen yhteensovittaminen
  • tehokas reittisuunnittelu eri kohteiden välillä
Odotamme sinulta
  • reipasta asiakaspalveluasennetta ja aktiivista työotetta
  • luontevaa otetta puhelintyöskentelyyn
  • ymmärrystä tehokkaasta reittisuunnittelusta
  • erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • kehittää asiakaspalvelu- ja organisointitaitojasi palvelualalla
  • päästä osaksi mukavaa työyhteisöä ja organisaatiota
  • menestyä työssäsi edeten laajempiin asiakaspalvelutehtäviin
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.