Työnsuunnittelija, analysaattorit
Neste Engineering Solutions Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Työnsuunnittelija, analysaattorit

Oletko instrumentoinnin kenttälaitteiden osaaja jolla on kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä?  Tai oletko toiminut prosessimittausten huollossa ja sinulla on kiinnostusta sekä potentiaalia kehittyä pitkäjänteisesti online analysaattoreiden parissa?

Etsimme nyt 

Analysaattorityönsuunnittelijaa 

osaksi NAPCON Production Performance Services tiimiämme. 

Sinun roolisi Nesteen matkassa

Analysaattorityönsuunnittelijana vastaat Porvoon jalostamon kaikkien tuotantolinjojen online-analysaattoreiden/järjestelmien työnsuunnittelusta varmistaen jalostamon luotettavan käynnin ja turvallisuuden ja toimit asiantuntijana analysaattoritiimissä.

Sinulla on vastuu viikottaisen sekä päivittäisen kunnossapidon, ennakkohuoltojen, huoltokorjaustöiden sekä erilaisten seisokkitöiden työnsuunnitelusta (pidemmän sekä lyhyen aikavälin työnsuunnittelu). Rooliisi kuuluu myös analysaattorilaitteiden ja -järjestelmien kehitys- ja muutoshankkeisiin osallistuminen. Tehtävässä vastaat Porvoon jalostamon tuotantolinjojen analysaattoritöiden turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta töidensuunnittelusta ennustavan, ennakoivan ja korjaavan kunnossapidon toimin.

Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö ulkoisten (myös kansainvälisten) ja sisäisten sidosryhmien sekä oman tiimin välillä. Avuksi tehtävään tarjoamme useiden automaatioalan huippuosaajien tuen sekä osaavat kollegat tuotantolinjojesi muilta ammattialoilta. Toimenkuvaa voidaan muokata aiemman työkokemuksesi pohjalta.

Menestyksen avaimet tehtävään 

Aito innostus kyseiseen tehtävään on ehdoton edellytys. Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

  • Automaatiotekniikan insinööriopinnot tai vastaava koulutus
  • Kyky toimia tavoitteellisesti ja kannustaa myös muita toimimaan asetettujen tavoitteiden mukaisesti.
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot 
  • Oma-aloitteisuus, vastuuntunto sekä tinkimätön turvallisuusasenne
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme myös

  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä teollisuuden parissa katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat

Tässä tehtävässä pääset kehittämään teknistä osaamistasi haastavien online analysaattorilaitteiden ja -järjestelmien parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuudenalalla.

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.
Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa analysaattorityönjohtaja Jarno Nieminen p. 050 458 2689 tai jarno.nieminen@neste.com

Hakuaika päättyy 30.1.2022.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän ansioluettelosi mahdollisimman pian!

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Menestyksemme alkaa sinusta.
Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.
Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.
Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 
Katso lisää sivuiltamme neste.com. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot