Työnohjaajaharjoittelija, Eltel Networks oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Asiakkaamme Eltel Networks etsii joukkoonsa aikataulut hallitsevaa työnohjaajaharjoittelijaa projektien läpiviennin tukemiseen. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja hyppäämään mukaan projektin hallinnan pariin heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset toimimaan projektien hallinnan parissa, ollen työnjohtajien, työntekijöiden, suunnittelijoiden ja asiakkaiden rajapinnassa. Tehtävään kuuluu monipuolisesti työtehtäviä projektien arjen pyörittämiseen liittyen työnvalvonnasta aina laskutukseen ja dokumentointiin. Työ tulee olemaan pääsääntöisesti toimistotyötä Rajamäen toimipisteellä, mutta saatat silloin tällöin vierailla myös työmaakohteissa.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Mukavan työporukan ja
* Mahdollisuuden rekrytoitua suoraan Eltelille


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektipäällikön tukeminen projektien läpiviennissä
* Työn valvonta ja dokumentaatio
* Laskutukseen liittyvät tehtävät
* Asiakkaiden kanssa yhteydenpito projektien etenemiseen liittyen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tekninen koulutus (Insinööri AMK/DI) tai opinnot loppuvaiheessa
* Perusymmärrys sähkötekniikasta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Hyvä priorisoimaan ajankäyttöään
* Tarkka ja huolellinen työntekijä
* Yhteistyökyinen ja oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Nurmijärvi, Rajamäki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel Networksin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1342844
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmijärvi