(Poistunut julkaisusta)

Työnohjaaja, media-ala, Vantaan ammattiopisto Varia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.11.2020 - 


Oletko iloinen ja jämäkkä persoona, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa?

Haemme joukkoomme media-alan työnohjaajaa, jolla on ICT-asiantuntijuutta Mac-ympäristössä ja valmiuksia ohjata media-alan opiskelijoita opettajan ohjeiden mukaan ammatillisessa koulutuksessa. Hallitset Adoben Creative Cloudin keskeiset ohjelmat (Photoshop, Illustrator ja InDesign). Lisäksi hallitset perusasiat valokuvauksen eri osa-alueista (mm. studiokuvauksesta) sekä videotuotannosta.

Työnohjaaja toimii opiskelijoiden tukena erilaisissa oppimisympäristöissä ja oppimistilanteissa yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa. Työnohjaaja toimii oppimiseen liittyvissä tuki-, palvelu-, ja organisointitehtävissä ja huolehtii vastuulleen määritellyiden oppimisympäristöjen ylläpidosta, toimivuudesta, turvallisuudesta ja palvelutoimintaan liittyvistä töistä.  

Vantaan ammattiopisto Variassa on noin 4000 opiskelijaa ja henkilökuntaa 300. Varia on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin.
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja.
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet

Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöään oppimaan uutta. Tutustu Variaan tästä linkistä. Työn alkuvaiheessa työpiste on Varian Hiekkaharjun toimipisteessä.

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetus- ja palvelutoiminnan sisältöön soveltuva vähintään toisen asteen ammatillinen tutkinto 

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää osaamista seuraavista osa-alueista: Adoben Creative Cloudin keskeiset ohjelmat (Photoshop, Illustrator ja InDesign). Lisäksi perusasiat valokuvauksen eri osa-alueista (mm. studiokuvauksesta) sekä videotuotannosta. 

Luemme eduksi: 

  • Asiallisuus
  • Toimit mielelläsi tiimissä
  • Uusien asioiden opettelu ei pelota
  • Oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelyote, osaat myös pyytää apua
  • Otat vastuun tekemästäsi työstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Osaamispalveluesimies
Eeva Määttänen

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.