Työnjohtoharjoittelija
Tampereen Sähkölaitos Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Tule mukaan tunnettuun ja luotettavaan energiayhtiöön luomaan kanssamme ratkaisuja ilmastonmuutokseen?!

Haemme nyt Energia-yksikköömme Energiantoimitus-osastolle

TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA

Vastuullesi kuuluvat kaukolämpöasentajatiimin työnjohdolliset tehtävät, kuten työtehtävien jakaminen ja henkilöstön resurssointi sekä työsuoritteiden laadunvalvonta. Saat työhösi kattavan perehdytyksen kollegalta, joka tukee sinua tehtävän haltuunotossa ja siinä menestymisessä. Tarkka tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan. Työnjohtajat lomailevat kesän aikana vuorotellen, sijaistat lomailevaa työnjohtajaa.  Työnjohtoharjoittelijana pääset tutustumaan esimiestyön saloihin ja saat hyvän pohjan esimiesuralle.

Toivomme sinulta vähintään vuoden insinööriopintoja (AMK/DI), mieluimmin rakennus-/konetekniikan alalta. Arvostamme pitkäjänteistä ja jämäkän rauhallista toimintatyyliä sekä aitoa kiinnostusta työnjohtotehtävissä toimimiseen. Tekninen tausta ja aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksesi. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä toimessasi tiiviissä yhteistyössä kaukolämpöasentajien ja asiakkaidemme kanssa. Työsuhde alkaa toukokuun alussa ja tehtävässä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Soittele rohkeasti lisätietoja verkkopäällikkö Marko Pajuselle, puh. 050 553 8639.

Tutustu tarkemmin, miten aiemmat kesätyöntekijät ovat meillä viihtyneet: 

https://kesaduuni.org/tarinat/tampereen-sahkolaitos-antoi-mahdollisuuden-vaativampaan-kesapestiin/

https://kesaduuni.org/tarinat/tampereen-sahkolaitoksella-oppii-isojen-kokonaisuuksien-hallintaa/

https://kesaduuni.org/tarinat/tampereen-sahkolaitos-tarjoaa-mielekkaita-kesatoita/

Hakuaika tehtävään on 13.1.-7.2.2011. Vastaamalla huolellisesti hakulomakkeen tarkentaviin kysymyksiin riittää liitetiedostoksi ansioluettelo. Käsittelemme hakemukset viikoilla 6-7 ja haastattelut on suunniteltu viikoille 8-9.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot