(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

 

Haemme innokkasta ja ennakkoluulotonta

 

TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA KESÄTÖIHIN

 

Imatraan tehdasalueelle, 3-6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääset toimimaan työnjohdon avustavissa tehtävissä ja tutustumaan erilaisten tukipalveluiden työnjohtomaailmaan ja asiantuntijoidemme arkeen.  Toimialojamme ovat kiinteistötekniikka, turvatekniikka, rakennustekniikka, siivous- ja tukipalvelut, prosessipuhdistus ja ulkoalueiden hoito. Rooli muokataan valitun henkilön mukaan ja sinulla on halutessasi mahdollisuus myös tehdä opinnäytetyö sovitusta aiheesta.

 

Harjoittelijaksi sopii hyvin kiinteistötekniikkaa AMK:ssa tai yliopistossa opiskeleva tyyppi. Voit opiskella esim. sähkö-,  talotekniikka- tai automaatioalaa. Ei haittaa ollenkaan, jos olet aiemmin kartuttanut kokemusta jo erilaisista avustavista työnjohdon tehtävistä, mutta se ei ole vaatimus. Pääasia on, että olet innokas oppimaan uutta ja olet huolellinen ja kehittymishaluinen. Sinulla tulisi kuitenkin olla takataskussa jo työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä EA-kortti.

 

Muistathan, että hyvin hoidettu harjoittelu voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Kiinteistötekniikan toimiala on L&T:llä kasvava ja kehittyvä toimiala, joten meillä on tarjota monipuolisia uramahdollisuuksia.

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 10.5. mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Niko Nevalaiselta, p. 050-4067629