Työnjohtoharjoittelija, väylärakentaminen (E18)
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa väyläpalveluihin E18 Koskenkylä-Kotka -elinkaariprojektille kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi. 

Työnjohtoharjoittelijana avustat käytännön suunnittelua, aikataulutusta, työn toteutusta, budjetin toteutumista, raportointia ja sopimusvelvoitteiden täyttymistä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit tehtävässä projektin työnjohdon apuna ja osallistut käytännön tekemiseen, jonka kautta saat kattavan näkemyksen projektin tehtävistä. 

Tehtävässä pääset näkemään elinkaarihankkeen päivittäistä toimintaa sekä tutustumaan elinkaarihankkeen erityispiireisiin. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Harjoittelun ensisijainen aloitusajankohta on 2.5.2022 ja työt kestävät 4 kuukautta. Toimipisteesi sijaitsee Kotkassa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet teknisen alan 2. tai 3. vuosikurssin opiskelija. Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. Toivomme myös, että olet oppimishaluinen ja ahkera.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään projektijohtaja Kari Kytömäki, kari.kytomaki@destia.fi tai 040 071 2995 (perjantaisin klo 10-12).

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Kotka

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1541223
 • Tehtäväalue: Rakennusala
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kotka