(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija, Varkauden kunnallistekniikan projektit
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitopalveluihin Varkauden kunnallistekniikan rakentamisen ja ylläpidön projekteille kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana.Tässä tehtävässä pääset myös aitiopaikalle oppimaan katu- ja vesihuoltosaneerauksen työmaille työnjohdon monipuolisia työtehtäviä. Tehtävään kuuluu muun muassa resurssien ohjaamista, työnsuunnittelua sekä laadun- ja työturvallisuuden hallintaa. 

Destian harjoittelijana pääset tutustumaan kunnossapito- ja infrarakennusurakoinnin mielenkiintoiseen maailmaan. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan liikkuvan työn laajalla alueella. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Työt alkavat toukuussa ja loppuvat elokuussa tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Varkaudessa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. 

Toivomme, että olet AMK:n teknisen alan 2 tai 3. vuosikurssin opiskelija. Työ on liikkuvaa ja edellyttää B-ajokorttia.Pätevyydet, kuten työturvallisuus-, tieturva-, hätä-EA ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia ja työnantaja järjestää ne sinulle tarvittaessa. Vaikka tehtävässäsi et ole yksin, toivomme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työmaapäällikkö Petri Kettunen, 040 037 7714 tai petri.kettunen@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Varkaus