(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija, Varkauden katujen- ja kunnallistekniikan rakentaminen
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme työnjohtoharjoittelijoita Varkauden Kunnallistekniikan rakentamisen ja ylläpidon projektiin kesäksi 2020. 

Työnjohtoharjoittelijana pääset aitiopaikalle oppimaan katu- ja vesihuoltosaneeraus työmaille työnjohdon monipuolisia työtehtäviä. Tehtävään kuuluu mm. resurssien ohjaamista, työnsuunnittelua sekä laadun- ja työturvallisuuden hallintaa.

Tehtävässä pääset tutustumaan rakennusprojektien vaihteleviin työtehtäviin mukavassa työyhteisössä seka kartuttamaan omaa ammattitaitoa ja näkemystä infra-alalta. Työpiste sijaitsee Varkaudessa ja työskentelyaika on toukokuusta elokuuhun. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään työmaapäällikkö Petri Kettunen, 040 037 7714 tai petri.kettunen@destia.fi ja työmaainsinööri Kimmo Hattuniemi, 040 631 5617 tai kimmo.hattuniemi@destia.fi


Etsimämme henkilö

Edellytämme vähintään rakennusalan ammattikorkeakoulun 3. vuosikurssin suorittamista. Infra-alan opinnot katsotaan eduksi. Työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeet
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Varkaus

Rekrytoinnin eteneminen

Hakemuksesi käsittelee se henkilö, jonka yhteystiedot ovat rekrytointi-ilmoituksessa. Saat viestin, kun hakemusten käsittely aloitetaan. Saatamme kutsua potentiaalisia hakijoita haastateltavaksi jo hakuaikana, mutta käymme kaikki hakemukset läpi viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli emme etenisi kanssasi haastatteluvaiheeseen, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.