Työnjohtoharjoittelija, Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2022
Etsikö mahdollisuutta päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta työnjohdon parissa? Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta, mutta innokkuutesi oppia ja halusi kehittyä tulevaisuuden osaajaksi ratkaisee! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti alkuvuoden ja kokoaikaisesti kesän sekä räätälöidä työtehtäviä oman mielenkiintosi mukaan painottuen joko työmaainsinöörin tai työnjohdon vastuisiin. Odotamme sinulta avointa ja oma-aloitteista asennetta ja luotettavaa työotetta. Kiinnostuitko? Hae heti, sillä etenemme haussa pikaisesti sopivien henkilöiden kohdalla!
KUVAUS
Tämä rooli sopii erinomaisesti niin opiskelijalle kuin vastavalmistuneelle osaajalle. Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy:llä pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työnjohdon tehtäviin ja saat päivittäiseen työhösi tukea kokeneemmilta kollegoilta. Voit osallistua esimerkiksi aikataulu- ja työnsuunnitteluun, työvaiheenjohdon tehtäviin tai vaihtoehtoisesti keskittyä enemmän työmaatoimistotehtäviin. Kattavan perehdytyksen jälkeen sinulle annetaan vastuuta osaamistasosi mukaisesti vaihtelevien tehtävien äärellä. Tehtävässä viihtyykin parhaiten henkilö, jolla aito halu kehittyä ammattilaiseksi.

Tarjoamme


* Sitoutuneet kollegat ja kannustavan työkulttuurin
* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta
* Joustavan osa-aika työn opintojen ohelle ja kokoaikaisen kesätyön
* Mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Työnjohdon tehtävät tai työmaatoimistotehtävät kiinnostuksesi mukaan
* Yhteistyö sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutus tai käynnissä olevat opinnot (esim. AMK rakennustekniikaninsinööri)
* Hieman aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
* Halua kasvaa alan ammattilaiseksi
* Sujuva suomen kielen taito, englannin kielen taito katsotaan eduksi
* Työturvallisuuskortti


Eduksi katsomme ensiaputaidot.

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja reipas
* Hyvä tiimityöskentelijä
* Innokas kehittymään


Muuta tietoa


* Aloitus: 3.1.2022 osa-aikaisena, 1.5.2022 kokoaikaisena
* Kesto: Elokuun 2022 loppuun
* Sijainti: Helsingin seutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sekä uudis- että korjausrakentamisen ammattilainen, jossa on yli 30 vuoden kokemus hyvin erilaisista rakennusprojekteista. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistaa, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen, työntekoon ja liikkumiseen. Seisomme ylpeästi osaamisemme takana, josta kertoo myös sitoutuneet työntekijämme. Lue lisää täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548028
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki