(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija tuotannon kunnossapitotöihin Martinlaakson voimalaitokseen
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme Martinlaakson voimalaitokseen työnjohtoharjoittelijaa Tuotannon kunnossapitoon ajalle 2.5.–28.9.2018.

Työskentelet voimalaitoksen mekaanisesta kunnossapidosta vastaavan kunnossapitomestarin apuna vuosihuoltoon ja päivittäiseen kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä. Työssäsi muun muassa ohjaat yksikössä työskenteleviä kesätyöntekijöitä, valvot alihankkijoiden työskentelyä ja toimit kunnossapidon työnjohdon sijaisena kesälomien aikaan. Vuosihuollossa töitä tehdään tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi 2.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, joka on suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan. Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, omatoimisuutta, huolellisuutta sekä
18 vuoden ikää.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitomestari Tuomo Manninen p. 050 326 6730 tai sähköpostitse tuomo.manninen(at)vantaanenergia.fi.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 18.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.