(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija tuotannon kunnossapitotöihin jätevoimalaan
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme jätevoimalaan Itä-Vantaalle työnjohtoharjoittelijaa Tuotanto-yksikköön ajalle 2.5.–30.9.2018.

Työskentelet jätevoimalan ja lämpökeskusten mekaanisesta kunnossapidosta vastaavan kunnossapitomestarin apuna vuosihuoltoon ja päivittäiseen kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä. Työssäsi muun muassa ohjaat yksikössä työskenteleviä kesätyöntekijöitä sekä valvot alihankkijoiden työskentelyä. Laitoksen vuosihuollossa töitä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Tarvittaessa työskentelet myös Martinlaakson voimalaitoksen kunnossapitomestarin apuna.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi 2.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, joka on suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan. Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, omatoimisuutta, huolellisuutta sekä
18 vuoden ikää.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitomestari Mikko Grönlund p. 050 433 7835 tai sähköpostitse mikko.gronlund(at)vantaanenergia.fi.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 18.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.