(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija tuotannon kunnossapitoon Jätevoimalaan
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme jätevoimalaan Itä-Vantaalle työnjohtoharjoittelijaa Tuotanto-yksikköön ajalle 2.5.–30.9.2019. 

Työskentelet jätevoimalan ja lämpökeskusten mekaanisesta kunnossapidosta vastaavan kunnossapitomestarin apuna vuosihuoltoon ja päivittäiseen kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä. Työssäsi muun muassa ohjaat yksikössä työskenteleviä kesätyöntekijöitä sekä valvot alihankkijoiden työskentelyä. Laitoksen vuosihuollossa töitä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Tarvittaessa työskentelet myös Martinlaakson voimalaitoksen kunnossapitomestarin apuna. 

Olet koulutukseltasi esimerkiksi 2.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, joka on suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan. Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, omatoimisuutta, huolellisuutta sekä 18 vuoden ikää.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.