(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija / Tampereen Vesi
Tampereen Vesi Liikelaitos / Jätevedenpuhdistus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 67 M€. Meillä työskentelee noin 150 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta

Haemme työnjohtoharjoittelijaa Tampereen Vedelle Jätevedenpuhdistukseen.

Työnjohdon vuosiloman sijaisen tai harjoittelijan tehtäviin kuuluu Tampereen Veden jätevedenpuhdistamoiden työnjohdollisia ja prosessin ohjaustehtäviä vuosilomien aikana.

Tehtävään vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä ja kahden vuoden opinnot prosessi-, kemian-, vesi- tai ympäristötekniikasta. Eduksi katsotaan B-ajokortti. Työ ajoittuu välille 3.5. - 31.8.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Lasse Järvinen, puh. 044 431 4016.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Käyttöinsinööri Lasse Järvinen, puh. 044 431 4016.