(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija, Tampere, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu.

Etsimme kesäksi 2018 asiakasyrityksemme työmaille työnjohtoharjoittelijoita Tampereelle. Asiakkaamme on vakavarainen rakennusalan yritys, joka toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita.

Työnjohtoharjoittelijan työtehtäviin kuuluu monipuolisia työnjohdollisia tehtäviä kuten työmaan aikataulutusta ja siinä pysymisen varmistamista, hankintoja, työntekijöiden perehdytyksiä sekä laadunvalvontaa.
Harjoittelujakso alkaa kesä – heinäkuussa sopimuksen mukaan ja kestää 2-4kk.

Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 7.00-15.30.

Toivomme sinulta tehokasta, oma-aloitteista asennetta työntekoon, hyvää organisointikykyä ja aiempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.


Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset kesätyötehtävät
- loistavan tilaisuuden päästä näyttämään taitosi ja verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa
- mukavat työkaverit
- TES:sin mukaisen palkkauksen.
Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja mahdollisesta aikaisemmasta työkokemuksestasi rakennusalalla. Aloitamme haastattelut maaliskuussa.

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg 040 590 2825 / juuli.friberg@workpower.fi

Kiinnostuitko kesätöistä meillä WorkPowerilla? Täytä hakemus!