Työnjohtoharjoittelija, ratatyökoneet
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijoita ratapalveluiden isoille ratatyökoneille Oulun, Kouvolan ja Jyväskylän alueille kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana avustat käytännön suunnittelua, aikataulutusta, työn toteutusta, budjetin toteutumista, raportointia ja sopimusvelvoitteiden täyttymistä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Pääset työskentelemään nykyaikaisten ratatyökoneiden (mm. ratakuorma-auto, tukemiskoneet) parissa erityyppisissä radan rakennushankkeissa ympäri Suomen ammattitaitoisten osaajien kanssa. Pääset myös tutustumaan radalla käytettäviin tieto- ja työnsuunnittelujärjestelmiin.

Harjoittelun aikana pääset tutustumaan ratatyökoneiden mielenkiintoiseen maailmaan. Destialla sinua odottaa kannustava työyhteisö, jossa töitä tehdään rehdillä meiningillä. Tehtävässä on myös mahdollisuus tehdä opinnäytetyö.

Ensisijainen työskentelyaika on toukokuusta elokuuhun tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa, Kouvolassa tai Jyväskylässä, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme sinulta käynnissä olevia rakennus- tai koneinsinööriopintoja. Työtehtävät ovat pääasiassa maastotöitä ja työkohteet sijaitsevat ympäri Suomen rataverkkoa, joten työnluonne edellyttää B-luokan ajokorttia ja matkustusvalmiutta. Odotamme myös, että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta rataturvallisuuden pätevyyden koulutamme tarvittaessa. Katsomme aiemman työkokemuksen ratatöistä tai maanrakennuskoneista eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään kalustopäällikkö Kalle Hyry, 044 770 0406 tai kalle.hyry@destia.fi ja työmaapäällikkö Jere Konttinen, 040 673 1883 tai jere.konttinen@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Oulu, Kouvola, Jyväskylä

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot