Työnjohtoharjoittelija, Raaseporin maanteiden hoitourakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitopalveluiden maanteiden hoitourakkaan Raaseporin seudulle kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan alueurakan työnjohdon tehtäviä ja perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Pääset myös oppimaan muun muassa alihankintojen ja omien resurssien johtamisesta, työnsunnittelusta sekä erilaisista tarkastuksista. Työhösi sisältyy erilaisia tehtäviä muun työnjohdon kanssa kunnossapitourakassa.

Tehtävässä pääset tutustumaan kunnossapitourakan vaihteleviin työtehtäviin mukavassa työyhteisössä. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Ensisijainen työskentelyaika on toukokuusta elokuuhun, mutta tehtävässä voit aloittaa heti sopimuksen mukaan. Työsopimusta on mahdollista jatkaa myös opiskelujen ohessa seuraavana talvena. Toimipisteesi sijaitsee Raaseporissa Karjaalla. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Edellytämme, että olet vähintään AMK:n teknisen alan 2. vuosikurssin opiskelija (esim. Infrarakentaminen, liikennetekniikka, tuotantotalous, ympäristötekniikka, puutarha-ala). Kokemus kunnossapidosta katsotaan eduksi. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Eero Mikkola, 040 060 7267 tai eero.mikkola@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Karjaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1406102
 • Tehtäväalue: Rakennusala
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Karjaa