Työnjohtoharjoittelija, Pyhäjärven kunnossapitourakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitopalveluihin Pyhäjärven kunnossapitourakkaan kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Pääset myös oppimaan muun muassa alihankintojen ja omien resurssien johtamisesta, työnsunnittelusta, erilaisista tarkastuksista sekä sopimusmalleista. Työhösi sisältyy erilaisia tehtäviä muun työnjohdon kanssa kunnossapitourakassa ja varuste- ja laiteinventointia. Työaikasi on 7:00-15:30. 

Tehtävässä pääsee tutustumaan kunnossapitourakan vaihteleviin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Pyhäjärvellä. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Toivomme, että olet ammattikorkeakoulun tai yliopiston 1.-2. vuosikurssin opiskelija. Työ on liikkuvaa, joten työ edellyttää B-ajokorttia. Työssä menestyminen vaatii kykyä omatoimiseen työskentelyyn. Toivomme, että olet reipas ja innokas oppimaan uutta. Katsomme eduksi hyvät IT-alan taidot. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään työmaapäällikkö Heikki Ylikulppi, 040 504 5130 (perjantaisin 9.00-11:00) tai heikki.ylikulppi@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Pyhäjärvi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot