Työnjohtoharjoittelija, Porin maanteiden hoitourakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitopalveluihin Porin alueurakkaan kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijan tehtävässä pääset oppimaan alueurakan työnjohdon tehtäviä. Perehdyt muun muassa työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Tehtävään kuuluu myös alihankintojen sekä omien resurssien johtamista, työnsuunnittelua, erilaisia tarkastuksia sekä erilaisiin sopimusmalleihin tutustumista. 

Destian harjoittelijana pääset tutustumaan kunnossapidon mielenkiintoiseen maailmaan. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin liikkuvan työn laajalla alueella osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työilmapiiri, jossa kokeneet työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elo-/syyskuuhun asti. Toimipisteesi sijaitsee Porissa. Työsopimusta on mahdollista jatkaa myös opiskelujen ohessa seuraavana talvena. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Toivomme, että olet vähintään AMK:n teknisen alan 2. vuosikurssin opiskelija. Infra-alan opinnot katsotaan eduksi. Työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Mikko Kuusisto, mikko.kuusisto@destia.fi tai 040 012 8026.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Pori, Suomi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404383
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori