Työnjohtoharjoittelija, Kuopion kiviaines- ja kiertotalousyksikkö
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa maa- ja kalliopalveluihin Kuopio alueelle Kiviaines- ja kiertotalousyksikköön kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Pääset myös oppimaan muun muassa alihankintojen ja omien resurssien johtamisesta, työnsuunnittelusta, erilaisista tarkastuksista sekä sopimusmalleista. Työhösi sisältyy erilaisia tehtäviä muun työnjohdon kanssa kunnossapitourakassa, kuten kiviaines- ja kiertotalousyksikön tuotannonohjaus, ympäristöön ja inventointiin liittyvät mittaukset, projektien toteutumien seuranta, laadunvalvonta, avustava raportointi sekä panostajan apulaisen tehtävät kallionäytteiden louhinnassa. 

Voimme räätälöidä tulevat työtehtäväsi tukemaan sinun oppimista koulutustaustan ja osaamisesi mukaan. Meillä pääset perehtymään uusimpaan UAV-mittaustekniikkaan ja pääset mukaan myyntiprojekteille aina tarjouslaskennasta loppukatselmukseen. Harjoittelun aikana saat neljä kuukautta kestävän panostajalain edellyttämää työkokemusta nuoremman panostajan tehtävistä. Lupaamme, että harjoittelun jälkeen sinulla on kattava käsitys kiviainesalan laadunvalvonnasta, alaan liittyvistä laista ja säädöksistä sekä ennenkaikkea työkokemusta projektien vetämisestä. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun. Toimipisteesi sijaitsee Kuopiossa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Toivomme, että olet vähintään 2. vuosikurssin (infra)rakennusinsinööri- tai geologiopiskelija. Työssä menestyminen vaatii kykyä omatoimiseen työskentelyyn ja halua saattaa aloitetut projektit menestyksekkäästi loppuun. Aikaisempaa työkokemusta kiviainesalalta ei tarvita, mutta katsomme eduksi perustason tietämyksen kivijalosteiden laatuvaatimuksista. Työ on liikkuvaa, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työnjohtaja Terho Klementti, 040 569 2595 tai terho.klemetti@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Kuopio

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot