(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija, kokoaikainen, Aro Systems Oy
Aro Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Onko tavoitteenasi kehittyä työnjohdon rautaiseksi ammattilaiseksi? Oletko talotekniikan loppuvaiheen opiskelija tai kenties jo valmistunut? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työnjohtoharjoittelija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Aro Systems Oy:lle, motivoitunutta työnjohtoharjoittelijaa seitsemän kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Aro Systems Oy:lle.
  
Työnjohtoharjoittelijana vastaat LVI-huoltotöiden laadusta sekä toiminnan tuloksellisuudesta. Tehtäviisi kuuluu myös tarjouslaskenta, resursointi, asiakkaalle raportoiminen ja laskutus sekä sen oikeellisuudesta huolehtiminen. Työsi hoituu suureksi osaksi toimistolta käsin, jonka lisäksi tulet tekemään myös kohde-/työmaakäyntejä. Osaamisesi karttuessa saat lisää vastuuta ja tämä työ tarjoaakin sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä 65 vuoden kokemuksella. Perheyhtiön palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. He toimivat pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla. Lisätietoja yrityksestä: https://www.arosystems.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Tarjouslaskenta ja työn resursointi
 • Asiakkaalle raportointi
 • Työmaa- ja kohdekäynnit
 • Laskutus
Odotamme sinulta
 • Talotekniikan tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Proaktiivista työotetta ja halua oppia uutta
Tarjoamme sinulle
 • Monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät
 • Tilaisuuden kehittyä ja kerryttää kokemusta työnjohtotehtävistä
 • Kattavan perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen
 • Avoimen ja joustavan yrityskulttuurin
 • Mahdollisuuden saada lisävastuita ja päästä vaikuttamaan omaan työnkuvaan

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.