(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija, kesätyö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Oletko rakennusalan opiskelija ja etsit kesätöitä? Lapin Teollisuusrakennus Oy hakee kesäksi työnjohtoharjoittelijaa avustaviin tehtäviin. Tässä on ainutlaatuinen tilaisuus kerryttää arvokasta työkokemusta työnjohdon tehtävistä. Jos kiinnostuit ja sinulla on jo hieman aikaisempaa kokemusta työmaalla työskentelystä, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet työnjohtajien apuna heidän lomatuurauksien aikana. Työtehtäviisi kuuluu avustavia ja valvottuja työnjohtotehtäviä, kuten työmaalle perehdyttämistä ja pienistä kokonaisuuksista, esimerkiksi työturvallisuudesta, huolehtimista. Pääset avustamaan muita työnjohtajia ja vanhempia mestareita oman osaamisesi ja taustasi mukaan. Työmaalla on sinun lisäksesi aina useampi työnjohtaja. Tällä hetkellä on suunniteltu, että sinä tulet toimimaan kesän aikana yhdellä työmaalla Vantaan Tikkurilassa.

Tehtävä sopii sinulle, jolla on asenne kohdallaan ja palava halu kehittyä rakennusalan ammattilaiseksi. Tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kartuttaa arvokasta työkokemusta työnjohdon tehtävistä jo opintojesi alkuvaiheessa!
TYÖNKUVA

* Avustavat työnjohtotehtävät
* Perehdyttäminen työmaalle
* Työmaan turvallisuudesta huolehtiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. AMK)
* Aikaisempaa kokemusta työmaalla työskentelystä
* Sujuva suomen kielen taito
* B-ajokortti ja oma auto


Etsimällämme henkilöllä on takanaan jo hieman rakennusalan opintoja ja työtä pelkäämätön asenne. Sinun ei tarvitse olla vielä valmistunut, mutta toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työmaalla työskentelystä. Olet aktiivinen ja vastuullinen tekijä sekä tulet toimeen eri sidosryhmien kanssa.

Muuta tietoa


* Aloitus: Toukokuu 2020
* Kesto: 31.08.2020 asti
* Sijainti: Työmaa Tikkurilassa, toimisto Nurmijärvellä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Lapin Teollisuusrakennus Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lapin Teollisuusrakennus Oy on on vuonna 1983 Kemissä perustettu perheyritys. Nykyään se on keskisuuri rakennusliike, joka tarjoaa kustannustehokasta rakennuspalvelua ympäri Suomen. Viime vuosina yrityksen liikevaihto on ollut noin 30 miljoonaa euroa ja yritys työllistää tällä hetkellä noin 100 rakennusalan ammattilaista.