(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Rekrytoimme asiakasyrityksillemme kesälle 2020 työnjohtoharjoittelijoita Tampereelle.

Työnkuvaus: Työnjohtoharjoittelija työskentelee työmaalla monipuolisesti erilaisten työnjohdollisten tehtävien parissa. Näitä ovat mm. työmaan aikataulutus ja sen noudattamisesta huolehtiminen, hankintojen teko, työntekijöiden perehdytys sekä laadunvalvonta. Työaika ma-pe klo 7-15.30. Harjoittelujakso alkaa kesä-heinäkuussa sopimuksen mukaan ja kestää n. 2-4kk.

Hakijalta toivomme: työkokemusta työmaalta ja muutaman vuoden korkeakouluopintoja. Aikaisempaa työnjohtokokemusta ei tarvitse olla, sillä sitäkin tärkeämpää on motivaatio ja halu ottaa vastuuta omasta työstä, ja edetä omalla urapolullasi. Eduksi tässä työtehtävässä on hyvät organisointitaidot ja kyky toimia yhteistyökykyisesti haastavissakin tilanteissa. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme: Työnjohtoharjoittelijan tehtävät antavat loistavan tilaisuuden edetä urallasi ja luoda verkostoja rakennusalan yrityksiin. Pääset näyttämään potentiaalisi ja kehittymään alan tehtävissä. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan harjoittelupaikan.

Miltä kuulostaa? Lähetä hakemuksesi meille osoitteessa workpower.fi/rakennus ja hae meille kesätöihin! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi. Aloitamme haastattelut helmikuussa ja haku on auki 31.03.2020 asti.

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa (ma-pe klo 10 – 15) HR-konsultti Juuli Friberg p. 040 5902825

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 asti toiminut henkilöstöpalvelualan yritys.Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on n. 23M€.

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

 

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, työnjohtoharjoittelu, työnjohtaja