(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija / kesämestari
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme uusia kykyjä vastaavien mestarien oppiin Uudellamaalla alkaville asuntokohteiden työmaille!

Haluatko oppia ja kehittyä kokeneen vastaavan mestarin opissa rakennusalan rautaiseksi ammattilaiseksi? Oletko vasta valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva rakennusinsinööriopiskelija tai työurasi alussa oleva mestari? Löytyykö sinulta korkeaa motivaatiota käytännön työn opetteluun, innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuullisen ja itsenäisen työn harjoitteluun? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme kesämestari Uudellemaalle!

Mitä kesämestarin työ sisältää?

Kesämestarina pääset toimimaan ja oppimaan yrityksen kokeneiden mestareiden rinnalla. Vastaat rakennusmestarin monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävissä kuten rakennustyön ajallisesta suunnittelusta, rakentamisen laadun hallinnasta, työn toteutuksen suunnittelusta, työturvallisuuden hallinnasta sekä välittömästä esimiestyöstä. Tässä tehtävässä pääset kehittymään ja kokemaan onnistumisia! Kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti työmaamestarin tehtävään.

Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme ”oikea ihminen oikeaan työhön” -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tarjoamme työntekijöillemme säännöllistä koulutusta, panostamme työturvallisuuteen ja meillä on käytössämme ajantasaiset työvälineet (mm. Congrid-ohjelmisto). Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Miten tehtävää haetaan?

Asiakasyrityksemme on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan yritys – tulevaisuuden rakentaja. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 110 miljoonaa euroa ja se työllisti 210 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä ammattilaisten joukkoa! Haet tehtävään Amikon kautta lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jatta Koivisto, p. 050 476 6545, jatta.koivisto@amiko.fi.