Työnjohtoharjoittelija / kesämestari, KESÄTYÖ 2022
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Rekrytoimme asiakasyrityksillemme kesälle 2022 työnjohtoharjoittelijoita / kesämestareita Tampereelle.

Työnkuvaus: pääset työskentelemään työmaalla monipuolisesti erilaisten työnjohdollisten tehtävien parissa ja pääset tuomaan käytäntöön hankkimaasi teoreettista osaamista. Työnkuvaasi kuuluu mm. työmaan aikataulutuksen suunnittelu ja seuranta, hankintojen teko, työntekijöiden perehdytys sekä laadunvalvonta. Saat tiimisi alan ammattilaisia, jotka ovat tukenasi kesän ajan. Työaika ma-pe klo 7-15.30. Työt alkaa touko-kesäkuussa, sopimuksen mukaan jo aikaisemminkin ja kesto on n. 2-4kk.

Hakijalta toivomme: työkokemusta työmaalta ja muutaman vuoden korkeakouluopintoja. Aikaisempaa työnjohtokokemusta ei tarvitse olla, sillä sitäkin tärkeämpää on motivaatio ja halu ottaa vastuuta omasta työstä, ja edetä omalla urapolullasi. Eduksi tässä työtehtävässä on hyvät organisointitaidot ja kyky toimia yhteistyökykyisesti haastavissakin tilanteissa. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme: tehtävät antavat loistavan tilaisuuden edetä urallasi ja luoda verkostoja rakennusalan yrityksiin. Pääset näyttämään potentiaalisi ja kehittymään alan tehtävissä. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja toimistollamme sinua palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan harjoittelupaikan.

Lähetä hakemuksesi meille osoitteessa workpower.fi/rakennus ja hae meille kesätöihin! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut pidetään helmi- ja huhtikuussa ja haku on auki 01.04.2022 asti.

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa (ma-pe klo 10-14) HR-konsulttimme Juuli Viitala p. 040 5902825 ja Katja Metsäkylä 0447475295.

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 asti toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on n. 30M€.

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, työnjohtoharjoittelu, työnjohtaja, kesämestari, harjoittelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543142
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.4.2022
  • Hakuosoite: www-osoite