(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija / kesämestari Kajaaniin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Haetko kesäksi 2020 työnjohtoharjoittelupaikkaa? Haku on käynnissä nyt. Rekrytoimme vuosittain useita työnjohtoharjoittelijoita. Iso osa työnjohtoharjoittelijoista on harjoittelun jälkeen palkattu vakituiseen tehtävään asiakkaillemme.

Asiakkaamme ovat sekä valtakunnallisesti että paikallisesti toimivia yrityksiä. Asiakkaamme rakentavat tai saneeraavat esimerkiksi kerrostalokohteita, toimitiloja ja rivitaloja. Osa asiakkaista toimii myös suunnittelun, valvonnan, mittauksen tai infran parissa.

MITÄ ODOTAMME?

- Olet kerryttänyt käytännön työmaaosaamistasi opiskelun ohella (haalariharjoittelu suoritettu).
- Alan koulutusta; olet esimerkiksi rakennusmestari-, rakennusinsinööri-, maanmittausinsinööri- tai rakennustekniikan AMK/DI -opiskelija.
- Hyviä organisointitaitoja ja kykyä tehdä päätöksiä itsenäisesti.
- Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
- Kykyä kantaa vastuuta. 

MITÄ TARJOAMME?

- Saat yhdellä hakemuksella kontaktin useisiin alueen rakennusalan yrityksiin.
- Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme.
- Reilun ja luottamuksellisen hakuprosessin - emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

Lähetä CV "Hae paikkaa" -linkistä tai johanna@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Haku päättyy 31.3.2020.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita Johanna p. 050 359 2999 tai Jouni p. 0400 904 349 ja kysy lisää, puhelusi on tervetullut!

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.