(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija, Jyväskylän seudun rakentamisurakat
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitopalveluiden rakentamisurakoihin Jyväskylän seudulle kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana.Työhösi sisältyy monipuolisia tehtäviä muun työnjohdon kanssa tehtynä erilaisissa infrarakennusurakoissa. Työnjohtoharjoittelijana pääset myös oppimaan muun muassa alihankintojen sekä omien resurssien johtamisesta, työnsunnittelusta, erilaisista tarkastuksista sekä sopimusmalleista. 

Destian harjoittelijana pääset tutustumaan infrarakentamisen mielenkiintoiseen maailmaan ja infrarakennusurakointiin. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisen ja kokemuksen mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät neljä kuukautta. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. 

Toivomme, että olet vähintään AMK:n teknisen alan 2. vuosikurssin opiskelija. Työ edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tieturva 1 -pätevyys katsotaan eduksi. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työmaapäällikkö Riikka Venäläinen, 040 820 1478 tai riikka.venalainen@destia.fi ja työpäällikkö Jukka Pitkänen, 040 024 3373 tai jukka.pitkanen@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Jyväskylä