Työnjohtoharjoittelija jätevoimalaan
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kesämestaria, eli työnjohtoharjoittelijaa jätevoimalan tuotannon mekaaniseen kunnossapitoon ajalle 3.5.-29.10.2021. Kesätyön ajankohdasta on mahdollista sopia ja muokata harjoittelijan mukaan.

Työskentelet jätevoimalan ja lämpökeskusten mekaanisesta kunnossapidosta vastaavan kunnossapitomestarin apuna päivittäiseen kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä sekä vuosihuollossa. Työaikasi on päivittäin klo 7.00-15.09. Tehtäviisi kuuluu työtehtävien koordinointi ja priorisointi asentajille ja kesätyöntekijöille. Toimit yhteyshenkilönä alihankkijoillemme. Jätevoimalan vuosihuollossa (kesto n. 3-4 viikkoa) töitä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Vuosihuollossa vastaat omalle vastuualueellesi kuuluvien työtehtävien osalta siitä, että ne tulevat tehtyä laadukkaasti ja aikataulussa.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet koulutukseltasi esimerkiksi 2.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija ja suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan sekä vähintään 18 -vuoden ikäinen
  • Työskentelet tarkasti, omatoimisesti ja huolellisesti
  • Motivoitunut ja ulospäinsuuntautunut asenteesi edesauttaa tehtävässä onnistumista
  • Aikaisempi työkokemus työnjohtotehtävistä on sinulle eduksi

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat kunnossapitomestari Mikko Grönlundilta sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 433 7835 arkisin klo 10-14.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 14.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411782
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa