Työnjohtoharjoittelija, jakelu ja teollisuusverkot
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa energiapalveluihin jakelu ja teollisuusverkkoihin Oulun seudulle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Pääset mukaan monipuoliseen sähköverkon rakentamisen ja kunnossapidon kiehtovaan maailman. Tehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan muun muassa 0,4/20 kV:n jakeluverkon uudisrakentamis- ja saneeraustyöt, valmistelevat ja avustavat työt sekä monipuoliset tehtävät jakeluverkon kunnossapidon parissa.

Tehtävässä pääsee tutustumaan vaihteleviin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt ajoittuvat kesäkuukausille. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Toivomme, että olet ammattikorkeakoulun tai yliopiston sähkötekniikan opiskelija. Katsomme eduksi osaamisen 0,4 ja 20 kV:n jakeluverkon asennus- tai suunnittelutöistä. Aiempi kokemus energia-alalta ei kuitenkaan ole välttämätöntä vaan perehdytämme kesäharjoittelijamme tehtäviin huolella. Työssä menestyminen vaatii kykyä omatoimiseen työskentelyyn. Toivomme, että olet reipas ja innokas oppimaan uutta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään osastopäällikkö Jari-Pekka Malinen, 040 167 7707 tai jari-pekka.malinen@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Oulu

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot