Työnjohtoharjoittelija, Ivalon maanteiden hoitourakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitopalveluihin Ivalon maanteiden hoitourakkaan kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Pääset myös oppimaan muun muassa alihankintojen ja omien resurssien johtamisesta, työnsunnittelusta, erilaisista tarkastuksista sekä sopimusmalleista. Työhösi sisältyy erilaisia tehtäviä muun työnjohdon kanssa kunnossapitourakassa.

Tehtävässä pääsee tutustumaan kunnossapitourakan vaihteleviin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun. Toimipisteesi sijaitsee Ivalossa. Majoitus järjestyy tarvittaessa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Toivomme, että olet ammattikorkeakoulun infra-alan opiskelija. Työssä menestyminen vaatii kykyä omatoimiseen työskentelyyn ja halua saattaa aloitetut projektit menestyksekkäästi loppuun. Toivomme, että olet reipas ja innokas oppimaan uutta. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä ja muun infra-alan työkokemuksen, sekä muut mahdolliset pätevyydet kuten tieturva ja työturva.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään työmaapäällikkö Jari Lopina, 040 635 2405 tai jari.lopina@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Ivalo

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot