Työnjohtoharjoittelija, Itä-Suomen kiviaines ja kiertotalous
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä osaksi kivenkovaa porukkaamme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa maa- ja kalliopalveluiden Itä-Suomen alueen Kiviaines- ja kiertotalousyksikköön kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Pääset myös oppimaan muun muassa alihankintojen ja omien resurssien johtamisesta, työnsunnittelusta, erilaisista tarkastuksista sekä sopimusmalleista. Destiassa harjoittelijana pääset tutustumaan infra-alan mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Pääasialliset työtehtäväsi määräytyvät kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Kiviaines- ja kiertotalousyksikössä pääset osaksi tiivistä ja asiantuntevaa kivitiimiä. Kiviainesten jalostustoiminta on kaiken maanrakentamisen perusta ja moninaiset työtehtävät varmistavat, ettei kahta samanlaista työpäivää tule vastaan. Tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa kivitietämystäsi yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Työt ajoittuvat toukokuun alusta elokuun loppuun, tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Kuopiossa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet vähitään 2. vuosikurssin insinööri- tai geologiopiskelija, jolla riittää mielenkiintoa ja reipasta otetta kiviainestuotannun laadunvalvontaan, tuotannonohjaukseen ja viranomaiseyhteistyöhön. Vaikka tehtävässäsi et ole yksin, toivomme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. Työ on liikkuvaa, joten katsomme oman auton käyttömahdollisuuden eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat työnjohtaja Terho Klemetti, terho.klemetti@destia.fi tai 040 569 2595 ja myyntipäällikkö Juha Ahvanainen, juha.ahvanainen@destia.fi tai 040 610 2512.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Kuopio

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404318
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio