Työnjohtoharjoittelija, Iin maanteiden hoitourakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitopalveluiden maanteiden hoitourakkaan Iin alueelle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana avustat käytännön suunnittelua, aikataulutusta, työn toteutusta, budjetin toteutumista, raportointia ja sopimusvelvoitteiden täyttymistä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu myös sillantarkastuksia, viranomaistehtäviä, rakenteiden ja laitteiden inventointia sekä muita avustavia tehtäviä. 

Tehtävässä pääset tutustumaan ja näkemään infra-alan uudenlaista urakkamuodosta sekä yhteistyömallia kunnossapidon näkökulmasta. Pääset myös osallistumaan monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Ensisijainen työskentelyaika on toukokuusta elokuuhun tai sopimuksen mukaan. Työaika on klo 7 - 15:30. Toimipisteesi sijaitsee Iissä. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet ammattikorkeakoulun 2.-3. vuosikurssin rakennus-, yhdyskuntatekniikan tai rakennusmestari -opiskelija.  Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. Arvostamme haluasi oppia ja kehittyä sekä kasvaa isompiin saappaisiin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään työmaapäällikkö Jari Huttunen, 0400 137 701 (torstaisin klo 13:30 - 15:30) tai jari.huttunen@destia.fi ja työmaapäällikkö Jyrki Patrikka, 0400 386 688 (torstaisin klo 13:30 - 15:30) tai jyrki.patrikka@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Ii, Suomi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot