(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtoharjoittelija asfaltille (Skanska Oppiva 2021, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Haemme korkeakouluopiskelijoita Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan​

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa ja pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi, selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Asfaltilla meillä on avoinna Oppiva-paikka työnjohtoharjoitteluun Rovaniemellä tiemerkintäyksikössä. Työnjohtoharjoittelijana teet työmaan työnjohdon tehtäviä rajatulla vastuualueella kokeneemman työnjohtajan ohjauksessa vastaamalla samalla laadusta, ympäristötehokkuudesta ja turvallisuudesta. Aluksi vastuualueeseen kuuluu laatumittausten suorittaminen, raportointi sekä työsuoritteiden kerääminen. Työkokemuksen karttuessa työnkuvaasi voidaan laajentaa myös esimerkiksi aikataulutukseen tai suunnittelunohjaukseen. Harjoitteluohjelman aikana tehtäväsi määräytyvät osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin tehtäviin.

Työssä vaaditaan liikkumisvalmiutta. Työhön tarvittava auto tulee työnantajalta. Majoitus järjestetään työnantajan toimesta. Matkapäiviltä maksetaan päivärahat työehtosopimusten mukaisesti.

Asfaltti- ja tiemerkintäala on valtakunnallista ja alan ammattilaisilta vaaditaan liikkumisvalmiutta. Skanskalla panostetaankin työn ja vapaa-ajan tasapainoon esimerkiksi työaikajoustoilla ja etäpäivämahdollisuuksilla.

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 17.1.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Käymme hakemuksia läpi ja lähetämme ensimmäisiä kutsuja videohaastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa. Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!