(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia/Työmaamestareita PK-seudun työmaille, useita paikkoja
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme Työnjohtajia/Työmaamestareita maanrakentamisen, uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen pariin Pääkaupunkiseudun työmaille. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja kysyntä on jatkuvaa. Asiakkaita meillä on laidasta laitaan: on suuria pörssiyhtiöitä, pieniä perheyhtiöitä ja kaikkea siltä väliltä (esim. Fira, NCC, Hartela, EKE, Rakennuskultti, InfraOne, Sähköarina, R4 Korjausurakointi ja NHK Rakennus). Työt ovat vakituisia ja työsopimus tehdään luonnollisesti suoraan asiakkaamme kanssa. Yhdellä hakemuksella siis useita mahdollisuuksia! Helppoa ja nopeaa.

Työnjohtajana vastaat eri työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta ja autat työntekijöitä erilaisten ongelmien ratkaisussa. Vastaat laatutavoitteiden saavuttamisesta ja pidät huolta, että työvaiheet pysyvät aikataulussa ja budjetissa. Vastaat myös työntekijöiden työturvallisuudesta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kartoitetaan yhdessä osaamisesi, toiveesi ja aikataulusi, niin osaamme avata sinulle ovet sopiviin paikkoihin.

 

Mitä odotamme sinulta?

- Voit olla joko kokenut työnjohtaja tai nuori osaaja, jolla on alan koulutus (rakennusmestari AMK, rakennusinsinööri AMK tai rakennustekniikan DI).

- Myös vasta valmistumassa olevat hakijat huomioidaan, mikäli sinulla on työmaalta käytännön kokemusta.

- Ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta.

- Hyviä vuorovaikutustaitoja.

- Alalla käytettävien IT-ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

- Mahdollisuuksia edetä uralla.

- Reilu, tehokas ja luottamuksellinen hakuprosessi - emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

- Saat yhdellä hakemuksella kontaktin useaan rakennusalan yritykseen.

- Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme.

 

CV:n voit lähettää tästä linkistä tai osoitteeseen sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040-508 5162. Sonjan mietteitä rekrytoinnista voit lukea tästä linkistä.

Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti.  Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

 

Haku päättyy 28.2.2019.