(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia
Parma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme Forssan ja Nurmijärven tehtaillemme

TYÖNJOHTAJIA

Forssan tehtaamme valmistaa betonisia seinä- ja laatastotuotteita. Tehtaallamme työskentelee noin 160 betonirakentamisen ammattilaista.

Nurmijärven tehtaallamme valmistetaan betonisia seinäelementtejä. Tehtaallamme työskentelee noin 48 betonirakentamisen ammattilaista.

Vastaat tuotannon työnjohto- ja esimiestehtävistä. Huolehdit siisteyden ja järjestyksen ylläpidosta tehtaalla sekä oman tiimisi palkkioiden ja palkkojen laskemisesta. Olet omalta osaltasi vastuussa työturvallisuuden toteutumisesta ja laadusta.

Kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme ja – tapojamme, johon olennaisena osana kuuluu Lean- ajatteluun pohjautuva jatkuva toiminnan kehittäminen. Tehtävässä osallistut vahvasti toiminnan kehittämiseen tehtaalla sekä erilaisiin kehitysprojekteihin. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri / -mestari). Sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalalta sekä mielellään esimiestyöstä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen, kehityshakuisen ja jämäkän työotteen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, lisäksi hyvä englannin kielen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä lämpimissä ja kuivissa tehdasolosuhteissa, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä organisaatiomme vahvan tuen uuden oppimiseen.