(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia uuteen Logistiikkakeskukseen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018

Hei esimiestyöskentelystä kiinnostunut varastologistiikan ammattilainen! Kaipaatko uutta steppiä urallesi ja sitä näytönpaikkaa, jonka jokainen joskus toivoo osuvan omalle kohdalle? Haluatko työskennellä asiantuntevassa, huumorintajuisessa ja kannustavassa työyhteisössä, kaveria ei jätetä hengessä? Vahvistamme Barona Logistiikan mahtavaa esimiestiimiä huipputyypeillä ja NYT sinulla on mahdollisuus hakea joukkoomme! Valtakunnallista toimintaamme ohjataan 45 toimihenkilön sekä 60 operatiivisen esimiehen toimesta. Vuonna 2017 työllistimme 1600 työntekijää ja liikevaihtomme oli 47 milj. euroa.

Etsimme työnjohtajia vakituisiin työsuhteisiin Wihurin uuteen Logistiikkakeskukseen Vantaan Viinikkalan K3:n yritysalueelle. Noin 25 000 m2:n tilat tarjoava upouusi toimisto- ja logistiikkakeskus valmistuu kesän 2018 kynnyksellä. Tarjolla on harvinainen mahdollisuus päästä osallistumaan uuden toiminnan testausvaiheeseen ja käynnistämiseen. Esimiehet ovat toimintamme kulmakiviä ja panostamme heidän koulutukseen. Arvostamme aikaisempaa logistiikan kokemustasi sekä ymmärrystäsi logistiikan prosesseista. Erityisesti aikaisempi kokemuksesi esimiestyöskentelystä, sisälogistiikan toiminnoista ja varastonhallintajärjestelmien (SAP ensisijaisesti) käytöstä on merkittävä etu paikkaa hakiessasi.

Työtä tehdään klo 6 ja 22 välillä aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja lauantaisin. Haemme myös jatkuvaan yövuoroon työnjohtajaa, joten mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa, voit mainita tästä hakemuksessasi. Työnjohtajan vastuualueeseen kuuluu operatiivisen toiminnan ja tehokkuuden sujuvuuden johtaminen sekä tuotannon läpimenon varmistaminen ja raportointi eteenpäin palvelupäällikölle. Tehtävään kuuluu myös kehittämistoiminnot oman vastuualueen osalta, henkilöstön perehdyttäminen ja turvallisuusjohtaminen, laatu- ja kehityskeskustelut sekä henkilöstön osaamisen varmistaminen ja kehittäminen.

Haemme työnjohtajiksi oma-aloitteisen ja aikaansaavaan asenneteen töihin omaavia henkilöitä, joilla on luontainen ominaisuus hahmottaa kokonaisuuksia. Tehtävässä menestyminen edellyttää jämäkkää ja johdonmukaista työskentelytapaa, hyviä priorisointitaitoja sekä kykyä pitää useita lankoja käsissä samaan aikaan. Excelin käyttötaito sekä englannin kielen osaaminen tulevat myös töissä tarpeeseen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Tehtävään valituilla työnjohtajilla on mahdollisuus aloittaa töissä heti tai sopimuksen mukaan kevään aikana. Perehdytys työnjohtajan töihin sekä prosesseihimme tapahtuu sinulle sopivassa ulkoistetussa logistiikan kohteessamme pääkaupunkiseudulla ja siirtyminen Wihurille järjestyy heti kun se on mahdollista.