(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia uudisrakentamisen pariin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Huomio motivoitunut ja oppimishaluinen rakennusalan työnjohtaja!

Etsimme asiakkaallemme hyvällä asenteella varustettua tekijää työnjohdollisiin tehtäviin uudisrakentamisen pariin. Sinulle voi olla jo ehtinyt kertyä hieman aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä tai voit olla vasta aloittamassa työuraasi. Tähän tehtävään koulutetaan huolellisesti, joten aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvita. Tässä tehtävässä asenne ja persoona ratkaisee!

Asiakasyrityksemme on vuonna 2010 perustettu kasvava ja dynaaminen rakennusalan toimija. Yritys on keskittynyt rakentamisessa nimenomaan koteihin, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä 120 toimihenkilöä ja heidän hankkeissaan työskentelee alihankintayritykset mukaanlukien yhteensä n. 800 työntekijää. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tähän joukkoon!

Mitä sinä saat?

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa huippuammattilaiseksi osana dynaamista ja innovatiivista organisaatiota. Saat työskennellä vastuullisten ja mielenkiintoisten rakennusprojektien parissa. Pääset kasvamaan ja kehittymään ammatillisesti huippuosaajien tukemana. Opit esimiestaitoja sekä perehdyt monipuolisesti uudisrakentamiseen. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Mitä me odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta rakennusalalle soveltuvaa koulutusta, tasoltaan ylempi ammattikorkeakoulu tai yliopisto. Sinun ei tarvitse olla vielä valmistunut, voit olla myös opintojesi loppusuoralla. Toivomme, että olet halukas sitoutumaan työtehtävään sekä kehittymään ja kasvamaan yrityksen kanssa. Odotamme sinulta luotettavuutta ja kykyä ottaa vastuuta. Tässä tehtävässä tarvitset oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä positiivista asennetta työntekoon. Etsimällämme hakijalla on hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisukyvyt sekä vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja työturvallisuuskorttia.

Miten haet paikkaa?

Jos olet etsimämme henkilö, niin laitathan pikaisesti meille hakemuksesi kotisivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse jatta.koivisto@amiko.fi tai puhelimitse 050 476 6545.