Työnjohtajia toimitilarakentamiseen
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt työnjohtajia toimitilarakentamiseen pääkaupunkiseudulle!

”Rakenna kaupunkeja, jotka elävät ja kehittyvät vielä pitkään.”  

Oletko rakennustöiden rautainen luotsi, joka saa työmaan arjen luistamaan tiukassakin tilanteessa? Tule työnjohtajaksi YIT:lle, niin pääset osoittamaan taitosi kunnianhimoisissa rakennushankkeissamme, tiiviin ja kannustavan työyhteisön tukemana.

Tässä tehtävässä toimit työnjohtajana pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen parissa toiveidesi mukaisesti joko uudis- tai korjauskohteissa. Toimit lähiesimiehenä työmaalla ja vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta. Suunnittelet työvaiheaikataulut ja tehtävät sekä valvot niiden toteutumista yleisaikataulun mukaisesti. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa.

Miksi YIT?

Rakennamme ja kehitämme muun muassa kouluja ja päiväkoteja, toimistoja, liike-, tuotanto- ja logistiikkatiloja sekä muita julkisia rakennuksia. Uudisrakentamisen lisäksi teemme myös korjausrakentamista. Olemme saaneet useita palkintoja hankkeistamme, kuten esimerkiksi Vuoden työmaa 2020 (Helsingin yliopiston päärakennuksen peruskorjaus) ja Vuoden projekti 2019 (Keskustakirjasto Oodi).

Vastuusta ja haasteista innostuva työnjohtaja saa meillä kiinnostavia mahdollisuuksia päivittäisen toimintamme kehittämiseen ja omalla uralla etenemiseen. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja tukea heidän hyvinvointiaan. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä työmaahengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, kun olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja osaat ajatella taloudellisesti. Hahmotat kokonaisuuksia, kykenet ratkaisemaan työmaan ongelmia ja johdat työt järjestelmällisesti maaliin asti. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä tärkeät, sillä teet päivittäin tiivistä yhteistyötä työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä aiempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Käytät sujuvasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä ja hyödynnät niitä osana päivittäistä työtäsi.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä

  • Tuotantojohtaja Pekka Luukkoseen, puh. 040 714 6508 (ke 23.6. klo 10.30-11.30, ma 28.6. klo 15-16 ja ti 6.7. klo 15-16)
  • HR Partner Sonja Laurilaan, puh. 041 434 4887 (vkot 28-30, arkisin klo 9-16)

Hae tehtävään 8.8.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon! Luemme hakemuksia jatkuvasti koko hakuajan ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468125
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki