(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia teollisuuden sähköasennuksiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Haemme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle kokeneita sähköpuolen työnjohtajia komennustöihin teollisuuden sähköurakoinnin pariin.

Elcoline Oy kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 50 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa.

Työnjohtajan tehtävässä huolehdit kokonaisvaltaisesti mm. työmaan sujuvuudesta ja työnsuunnittelusta. Työnjohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön kanssa sekä hoitaa työmaapalavereita ja pitää yhteyttä asiakkaisiin ja toimittajiin. Pystyt luontevasti toimimaan erilaisissa työntekijä- ja asiakasrajapinnoissa ja sinulla on hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot. 

Edellytämme hakijalta sähköalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työnjohtotehtävistä teollisuuden puolella. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallitseminen katsotaan eduksi.

Työ- ja komennuskohteet sijaitsevat ympäri Suomea etelästä pohjoiseen ja/tai idästä länteen, joten toivomme motivoitunutta ja vastuullista asennetta matkatyöhön. Halutessaan tekijä voi suunnata myös ulkomaiden työmaille. Työnantaja järjestää komennuksille sekä kyydin että majoituksen.

Elcoline Oy tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima- ja rakennusteollisuuden parissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa tai myöhemmin kesällä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen, 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.