(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia telakalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Haemme RR Site Service Oy:lle työnjohtajia laivateollisuuden töihin RMC:n telakalle Raumalle.

Olet luonteeltasi sosiaalinen, teknisen taustan (laiva- ja voimalaitosteollisuus) omaava teknikko tai työteknikko. Toki voit olla myös nuori alan työkokemusta omaava tai jo kannuksensa hankkinut insinöörikin. Pystyt kantamaan vastuun isommistakin kokonaisuuksista ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä.

Kyseessä on vuokratyö asiakkaamme palveluksessa, aluksi määräaikaisessa työsuhteessa, jonka jälkeen mahdollisuus siirtymiseen asiakkaan kirjoille. Työsuhteen alussa koeaika.

Lisätietoja antaa:

Tuomas Kaukomies puh: 044 412 4366,
tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.