Työnjohtajia teiden kunnossapitoon
YIT Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Etsimme nyt 

TYÖNJOHTAJIA TEIDEN KUNNOSSAPITOON

Lappeenrantaan

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko rehti ja määrätietoinen rakennusalan osaaja, joka saa työmaan arjen luistamaan tiukassakin tilanteessa? Tule työnjohtajaksi teiden kunnossapitoon!

Työnjohtajana johdat aliurakoitsijoidemme päivittäistä työskentelyä. Osallistut työvaiheaikataulun laadintaan yhteistyössä työmaapäällikön kanssa ja seuraat sovittujen aikataulujen toteutumista. Vastaat oman vastuualueesi töiden taloudellisesta onnistumisesta ja raportoit taloudenseurannasta työmaapäällikölle. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa ja päivittäisessä toteuttamisessa.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, kun olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja osaat ajatella taloudellisesti. Vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat tärkeät, sillä teet päivittäin yhteistyötä työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä ohjaat YIT:n omien työntekijöiden työskentelyä. Hallitset hyvin ennakkosuunnittelun, käytät sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä ja kykenet ratkaisemaan työmaan ongelmia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä aiempaa työkokemusta työnjohtajan tehtävistä. Tehtävä edellyttää myös päivystysvalmiutta. 

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.   

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita kunnossapitopäällikkö Joonatan Luhtaniemelle, puh. 0400 258 436. 

Hae tehtävään 24.1.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412582
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Joonatan Luhtaniemi
  • Puhelin: 0400 258 436
  • Sijainti: Lappeenranta, Etelä-Karjala