(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia teiden kunnossapitoon
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Haemme Kittilään

Työnjohtajia teiden kunnossapitoon

Toimit Kittilän alueurakan kunnossapidon työnjohtajana. Valvot töiden sopimuksenmukaista toteutusta laatuvaatimusten ja työsuoritusten osalta. Alihankkijoiden töiden valvonta on merkittävä osa työkokonaisuutta.

Etsimme

Hakemamme henkilö on tarkka ja vastuuntuntoinen. Omaat hyvät projektinhallintataidot ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen. Haluat kehittyä työssäsi ja vastata alan kasvaviin haasteisiin. Sinulla on

  • yli 3 vuoden kokemusteiden ja katujen ympärivuotisesta kunnossapidosta ja/tai tekninen koulutus (insinööri tai rakennusmestari)
  • nykyaikainen IT-osaaminen
  • B-ajokortti
  • päivystysvalmius

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Risto Kuukasjärvi, puh. 040 861 1723.

Jätä hakemuksesi 29.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.