(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia runkotuotantoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TYÖNJOHTAJIA runkotuotantoon


Tehtäviisi kuuluu

Vastaat rungon teräsrakenteiden valmistamisesta, hitsauksista ja mittatarkkuudesta oman tiimisi osalta. Olet vastuussa töiden johtamisesta ja laadunvalvonnasta, oman vastuualueesi aikatauluista sekä HSE-toiminnasta.

Teet tiivistä yhteistyötä runkotuotannon muiden osastojen, varustelun ja yhteistyökumppaneiden kanssa.


Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään sopivaa tekninen koulutus ja muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet työskennellyt jo aiemmin teräsrakentamisen tai konepajateollisuuden parissa.

Kommunikoit hyvin englanniksi suullisesti sekä kirjallisesti. Sinulla on hyvät esimies- ja yhteistyötaidot.

Olet valmis tekemään tarvittaessa vuorotyötä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jaakko Juntunen
Rungonkoonnin tuotantoinsinööri
+358 40 5549 143
jaakko.juntunen@meyerturku.fi

Tero Vihtari
Suurlohkokoonnin tuotantoinsinööri
+358 46 810 6886
tero.vihtari@meyerturku.fi