(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia raitiotierakentamiseen Raide-Jokeri-projektille
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Etsimme työnjohtajia raitiotierakentamiseen Raide-Jokeri-projektille

Raide-Jokerin työnjohtajana osallistut monipuolisiin radan päällysrakenne- ja vaihdeasennuksiin työmaapäällikön alaisuudessa. Työtehtäviisi kuuluu mm. aikataulusuunnittelun, työnjohdon sekä valvonnan tehtäviä.

Voit olla joko alan kokenut konkari tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä, sillä lopullinen tehtävänkuvauksesi ja työtehtäväsi muodostetaan koulutuksesi, kokemuksesi, osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella. 

Raide-Jokerissa rakennamme raitiotien lisäksi paljon muutakin. Rakennamme myös kunnallistekniikkaa, siltoja ja katuja, sekä ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Odotamme työtehtävään sopivaa koulutusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin ja ryhmätyöskentelytaitoja. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. Meille on tärkeintä, että olet hyvä tyyppi, sillä kukapa ei haluaisi työkaverikseen juuri kaltaistasi.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi voi olla reitin varrella vaikkapa Otaniemessä, Leppävaarassa, Huopalahdessa, Oulunkylässä tai Itäkeskuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Nevalainen, laura.nevalainen@nrcgroup.fi, p. 040-7545665.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040 754 5665 Sähköposti: laura.nevalainen@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki