(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia PK-seudun uudistyömaille
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Värväämme asiakkaallemme Työnjohtajia uudisrakentamisen kohteisiin. Olemme tehneet yrityksen kanssa yhteistyötä jo pidempään, joten tiedämme miten siellä viihdytään. Asiakkaamme rakentaa pääasiassa uudiskerrostaloja, mutta myös rivitaloja tai toimitiloja. Kohteet sijaitsevat ympäri Pääkaupunkiseutua. Pääset itse vaikuttamaan, minkälaisissa kohteissa työskentelet. Soita ja kysy lisää, Sonja p. 040-5085162 tai Juho (ajalla 15.7.-7.8) p. 050-5149958, puhelusi on tervetullut!  

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja uudisrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.  

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI
-Aikaisempaa kokemusta työnjohtajana toimimisesta (vähintään työnjohtoharjoittelu suoritettu)
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä  

MITÄ ME TARJOAMME:
-Vakituisen työsuhteen suoraan asiakkaamme kirjoille
-Mahdollisuuksia edetä uralla sekä osaamistasi vastaavan palkan
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin: tietojasi emme lähetä minnekään ilman lupaasi     

Lähetä CV "Hae paikkaa" -linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040 508 5162. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.
Haku päättyy 18.8.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho (ajalla 15.7.-7.8) p. 050-5149958.