(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia pääkaupunkiseudulle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on rakentamisen asiantuntijaorganisaatio, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakaslähtöisesti kestävää asutusta. Kasvavalle yritykselle etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

TYÖNJOHTAJIA pääkaupunkiseudulle.

Työ sisältää laadukkaan ja tehokkaan rakentamisen varmistamisen ja valvomisen. Valittu henkilö tulee toimimaan osana hankkeiden työjohtoa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.
Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan koulutustausta (esimerkiksi RKM tai RI) ja innostunut, oma-aloitteinen työote. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Voit olla joko uraasi aloitteleva osaaja tai kokenut alan konkari.

Asiakasyrityksemme tarjoaa aidot etenemismahdollisuudet uralle, mahdollisuuden koulutukseen työn ohessa sekä joustavan ja innostuneen yrityskulttuurin.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä –Työnjohtajia pääkaupunkiseudulle. Lisätietoja saat: info.tampere@temp-team.fi tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.